Preview Mode Links will not work in preview mode

Småbolagspodden


Oct 11, 2022

Bröstsmärta är en vanlig anledning till att söka vård. Men det är bara 10 procent av de som söker vård som till sist diagnostiseras med kronisk kranskärlssjukdom. Med Acarixs innovativa teknologi CADScor® kan sjukvården enkelt utreda stabila bröstsmärtor genom att utesluta kranskärlssjukdom.

Lyssna på det...


Oct 6, 2022

Kentimas vd, Kent Nilsson, gör återbesök i Småbolagspodden för att prata om deras senaste rapport som visar rekordhög koncernomsättning, trots en utmanande omvärld. Dessutom samtalar han och Jonathan Furelid bland annat om komponentbristen, produktportföljen och planerna framåt om en exportsatsning. 

Avsnittet...


Oct 4, 2022

Företaget Phoenix BioPower utvecklar ny teknik för högeffektiv biokraft. Med kunskapen att ta fram grön energi ur biomassa är målet att göra Sverige mindre beroende av utländsk el. För att möta bolagets utvecklingsbehov och marknadens efterfrågan genomför Phoenix BioPower nu en nyemission. I veckans avsnitt...


Sep 27, 2022

In the latest episode of Småbolagspodden, the CEO of Wyld Networks, Alastair Williamson, talks about the company's unique position in the market and the upcoming commercial launch.

Avsnittet är ett betalt samarbete med Wyld Networks.

Programledare: Jonathan Furelid. Småbolagspodden produceras av contentbyrån Borg...