Preview Mode Links will not work in preview mode

Småbolagspodden

Sep 30, 2021

Insplorion är clean tech-bolaget som tillverkar banbrytande sensorer för batterier, luftkvalitet, instrument och vätgas. Företagets vd, Patrik Dahlqvist, gästade Småbolagspodden i fjol då han bland annat berättade om sensorernas utveckling och deras produktportfölj. I det här avsnittet samtalar han med...


Sep 28, 2021

Bioteknikföretaget Biofrigas vd, Jonas Stålhandske, är veckans gäst i Småbolagspodden. Hör honom berätta om tekniken som omvandlar avfall till drivmedel och om bolagets tillväxtmöjligheter.

Småbolagspodden är podcasten om och med människorna bakom bolagen, visionerna och idéerna.

Programledare: Jonathan...


Sep 16, 2021

Läkemedelsbolaget Lipidors vd Ola Holmlund är veckans gäst i Småbolagspodden. Hör Ola berätta om företagets fas 3-studier, internationella samarbeten och framtidsutsikterna i veckans avsnitt. 

Småbolagspodden är podcasten om och med människorna bakom bolagen, visionerna och idéerna. 

Programledare: Jonathan...


Sep 9, 2021

TopRight Nordic skapar innovativa och effektiva lösningar inom ljusteknik, digitalt glas och konstruktion. I det här avsnittet berättar vd:n Anders Myrbäck om bolagets senaste rapport, förvärv och utmaningar.

Avsnittet är ett betalt samarbete med TopRight Nordic.

Småbolagspodden är podcasten om och med...


Sep 7, 2021

Kentimas produkter syns sällan i vardagen, men är högst närvarande inom automation- och säkerhetslösningar hos flera företag ute i landet. Hör Kentimas vd, Kent Nilsson, berätta om bolagets produkter, tillväxtresa och framtidsplanerna i det senaste avsnittet av Småbolagspodden.

Avsnittet är ett betalt...